Imorgon 5 veckor med LCHF
Jag tycker faktiskt inte att det har varit särskilt svårt att äta enligt LCHF dessa snart 5 veckor. Visst, jag måste ta kamperna med hjärnan med dess känsloliv som vill ha socker, men jag äter sig mätt på mat som smakar bra. Väldigt skönt att inte vara blodsockerkänslig längre. Dagen blir absolut jämnare och mer harmonisk!Har dock kommit fram till att jag ätit mig för mätt. Min viktnedgång har varit väl långsam, vilket jag ser inte bara kan förklaras av att jag inte "har så många kilon som ska/måste bort". Jag har ätit för stora portioner. Kalorier är ändå kalorier. Tycker inte att det är konstigt att det skett såhär i början, lätt att ta till för att försöka stilla behov. Har minskat portinerna det senaste. Dessutom upplever jag att jag behöver tighta åt kolhydratmängden -och innehållet ytterligare. Försöker dra ned något på mängden vita mejeriprodukter, pga. dess mjölksocker. Tar minder portioner turkisk yoghurt om morgnarna tex. I början åt jag nötter eller mandlar till mellanmål varje dag, nu är det sällan jag äter dessa livsmedel.

Mitt mantra är: "Rom byggdes inte på en dag". Uthållighet är a och o för att nå fram till målet.

Viktigt är också insikten i att förändringar kan erfordras. Fungerar inte saker som förväntat finns uppenbarligen ett behov av att förändra, justera kosten.
Ser att jag har en del läsare här på min blogg. Roligt! (Bild på dig ovan) Vill tala om att jag välkomnar ett avtryck i kommentarsfältet. Kanske du har en fundering, åsikt eller en fråga till mig? Kanske du saknar något i min blogg? Gör din röst hörd, vetja!

Kommentarer
Postat av: Jessica

Hugo låter hälsa att vita mejeriprodukter RULES!

2011-06-12 @ 18:06:52
URL: http://crearebyjessica.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0