Kryddigt bröd
Åh, det här kryddiga brödet blev vansinningt gott! Bli Som en blandning mellan knäckebröd och kex tycker jag. Var urgott att ha mycket Bregott med havssalt och Herrgårdsost på! Men nästa gång kommer jag minska mängden pumpakärnor till fördel för mer linfrön eller kanske byta ut pumpafröna mot solrosfrön. Till brödet drack jag Earl Grey te och åt också lite naturell keso med lite bär (Garants Supermix). Vilken mysig och god kvällsmat! Kan ju absolut ätas som frukostbröd också.


Kryddigt bröd:
1 ugnsplåt
- 2 ägg
- 2 krm salt
- 1 tsk bakpulver
- 1 msk psylliumfrön
- 4 msk sesamfrön
- 1 dl pumpakärnor
- 1/2 sl hela linfrön
- 1/2 tsk kanel
- 1/2 tsk malen kardemumma
- 1/2 tsk malen ingefära1 msk kallpressad rapsolja (jag tog matolja, gick jättebra)
Recept från: boken LCHF-husmanskost av Anna Hallén
Kommentarer
Trackback