Italiensk köttfärslimpa
Gjorde en italiensk köttfärslimpa till lunch idag. Den blev god, men den ser lite tråkig ut, då det vätskade sig mycket från kött och tomater. Problemet hade ju dock lätt kunnat åtgärdats genom att lägga upp alltsammans på ett fat när man ska servera den.
Italiensk köttfärslimpa:
- 1 vitlöksklyfta (2 tog jag)
- 500 g nötfärs
- 1 ägg
- 1 dl grädde
- 1 msk torkad oregano och/eller basilika
- 1/2 tsk salt
- 1 krm svartpeppar
- 125 g mozzarella (jag tog mer, närmare 200 g)
- 1 msk grön pesto
- skivade svarta oliver
- pinjenötter
- coctailtomater
- 1 rödlök (glömde jag)
- olivolja
- rucolasallad
Recept från boken: LCHF på mitt sätt av Ulrika Davidsson
Kommentarer
Trackback